„Čarolija čitanja“ – Prijatelji dece Čukarice

U okviru projekta „Zanimljiva zima“ od 6. do 10. februara održaće se radionica „Čarolija čitanja“.

Radionica je namenjena učenicima osmog razreda i srednjoškolcima. Tokom šesnaest sati programa radiće se na osnaživanju osmaka pred polaganje male mature.

Kroz zanimljive i kreativne zadatke, vezane za pitanja koja ih očekuju na prijemnom, učesnicima ćemo približiti školsko gradivo na drugačiji način. Srednjoškolci će se baviti kreativnim čitanjem i pisanjem i povezivanjem književnosti sa drugim vrstama umetnosti.

Radionica „Čarolija čitanja“ održava se već 6 godina za vreme zimskog i letnjeg raspusta pod pokroviteljstvom Gradskog sekretarijata za sport i omladinu i u saradnji sa Bibliotekom grada Beograda.

„Čarolija čitanja“ koncepcijski je zasnovana na 4 ključne reči – čitanje, pisanje, govorenje i slušanje, a program pojedinačnih radionica uvek se prilagođava određenoj grupi i afinitetima samih učesnika. Do sada je na radionicama učestvovalo preko 400 učesnika iz svih delova Beograda.

Radionica se održava u biblioteci „Laza Kostić“ na Banovom brdu od 11:00 do 14:00 u organizaciji Prijatelja dece Čukarice.

Prijavljivanje i informacije na 063/8422-174 ili pdcukarica@gmail.com

www.facebook.com/prijateljidece.cukarice

2,199 total views, 1 views today