Brainobrain – veliki broj besplatnih edukativno kreativnih radionica na atraktivnim lokacijama

Tokom avgusta i septembra meseca Brainobrain Srbija  obradovaće mališane u Beogradu organizujući veliki broj besplatnih edukativno kreativnih radionica na atraktivnim lokacijama!

Radionice će voditi Brainobrain sertifikovani treneri (po zvanju vaspitači, socijolozi, pedagozi, profesori,učitelji) u saradnji sa  prijateljima i saradnicima Brainobrain-a : Animal Rescue Serbia (ARS) i Organic Live Fest-om.

Radionice će sadržati kreativni deo u vidu: pozorišnih lutkarskih predstava – posle kojih pravimo sami svoju lutku, crtanja i bojenja, pravljenja životinja i biljaka origami metodom, pravljenje figura i oblika od čupavih žičica, face painting  ali i edukativni deo u vidu neurobik vežbi, mozgalica i predavanja na temu : bitnosti očuvanja životne sredine, kulture odlaganja smeća, organskog načina uzgajanja biljaka i životinja, odgovornosti držanja kućnih ljubimaca, važnosti obrazovanja, poštovanja roditelja….a u saradnji sa Animal rescue Serbia i Organic live Fest-om.

Na nekim radionicama će biti i održavane vežbe joge namanjene deci i roditeljijma!

Radionice će se održavati u kasnijim popodnevnim časovima i to: utorkom – park Bele vode, sredom – Sava Promenada, četvrtkom – Vidikovac kod luna parka, petkom na dve lokacije  – Zoološki vrt i park Banovo brdo, subotom na dve lokacije – Ada Ciganlija kod Sunset caffe-a i Sava Promenada, nedelja na dve lokacije – Zemunski kej kod luna parka i Zoološki vrt.

Ako ste tražili način da provedete kvalitetno vreme na svežem vazduhu, dok se u isto vreme vaše dete igra, zabavlja i uči – kreativne radionice Brainobrain pravi su izbor! Pronađite lokaciju i aktivnost koja vam najviše odgovara, povedite celu porodicu i doživite originalnu i drugačiju zabavu sa svojim najdražima!

Mesecni plan i program pogledajte ovde:

 

 

 

L

 

22,033 total views, 2 views today