Beogradski Manifest

Od 25. do 27. maja na Kalemegdanu će biti održan Beogradski Manifest 2018 – porodični festival manifestacija i destinacija.

Ulaz je besplatan.

Beogradski Manifest je najveći porodični festival u regionu koji se prethodnih godina pozicionirao kao jedinstvena platforma za promociju manifestacija i turističkih destinacija iz Srbije i regiona.

Koncept festivala omogućava posetiocima da se kroz zabavan i kvalitetno proveden porodični dan, upoznaju sa mogućnostima koje nudi regionalna turistička ponuda kao i da se na zanimljiv i interaktivni način predstave brendovi partnera manifestacije.

Beogradski Manifest kroz svoje sadržaje neguje prevashodno porodične vrednosti.

PORODICA. ZABAVA.
OSMEH. SREĆA. EMOCIJA.
DRUGAČIJI DAN – DAN PUN ZABAVE

Kreativnim i maštovitim idejama spaja tradiciju i savremeno doba, pružajući zabavu za sve uzraste i obuhvatajući najrazličitija intresovanja. Posetioci pored najzanimljivijih manifestacija i destinacija na jednom mestu mogu učestvovati u raznim aktivacijama partnera festivala ali videti i atraktivne muzičke plesne programe kao i šarene karnevalske povorke. Najmlađi mogu da gledaju pozorišne predstave, nastupe dečjih horova, učestvuju u brojnim kreativnim radionicama i interaktivnim igrama.

Segment festivala posvećen gastronomiji namenjen je svim uživaocima dobrog ukusa. Posetioci će imati priliku da uživaju u tradicionalnoj kuhinji raznih podneblja, razmene recepte sa šampionima gastronomskih manifestacija i upoznaju se sa specijalitetima koje na licu mesta pripremaju majstori kulinarstva iz celog sveta.

Atrakcije, turizam, kultura, lepota, zdravlje, deca, edukacija, performansi, promocije i degustacije kao programski sadržaji festivala, usklađeni su na način da posetiocima omoguće da svoja interesovanja prate šetajući kroz festival iskoristivši na najbolji način svoj dan sa porodicom i prijateljima. Svi sadržaji ovog konceptualno savremenog festivala odvijaće se na nekoj od 4 bine kao i na festivalskim štandovima.

18,221 total views, 2 views today