BeoBalet u Crowne Plaza hotelu na Novom Beogradu

Upis je u toku!

BeoBalet predstojeću sezonu počinje na novoj adresi u Crowne Plaza hotelu na Novom Beogradu. Kako je ovo jedna od izazovnijih sezona omogućili su najbolje uslove za decu i rad škole: duplo veću salu, brojem ograničene grupe i komforan prostor za roditelje.

BeoBalet više od baleta!
To je čarobni svet umetnosti, kulture i mašte koji je napravljen specijalno za decu od 3 do 15 godina.
BeoBalet škola se nalazi u delu Crowne Plaza hotela na Novom Beogradu. Sve dodatne informacije o upisu, školi i programima možete dobiti putem telefona 064 1956921 i 064 1379707, kao i putem mejl adrese office@beobalet.com

Detinjstvo je roditelj čovekove ličnosti i to je citat na kome se godinama gradi BeoBalet, jer je za decu to najznačajniji period za intenzivan razvoj. Nastoje da detinjstvo njihovih devojčica bude zanimljivo, puno izazova, iskustva i saznanja u kome će razvijati veštine, potencijale, svoju ličnost i telo.

Program za decu

BeoBalet je osmislio svoj autentični i bajkoviti program i metodiku rada. Program podsticajno deluje na sveukupan razvoj deteta. BeoBalet podrazumeva multidisciplinarni pristup, koji se odnosi na edukaciju u oblasti baleta, te muzike, glume, joge i gimnastike.
Program obuhvata: gimnastiku, klasični balet, stav i držanje tela, plesne korake i figure, sekvence modernog baleta, koreografije, improvizacije i posebne radionice (hora, muzičke teorije, glume, joge i gimnastike).

BeoBalet svake godine pravi novu predstavu u kojoj naši učenici izvode baletske goreografije, muzičke tačke i briljiraju u glumi omiljenih likova. Tema ove sezone je Uspavana lepotica! Deca će kroz ponatu bajku kroz igru upoznati jedan od najpoznatijih klasičnih baleta, te simfonijsku muziku, kao i lik i delo Petra Iljiča Čajkovskog.

Program je koncipiran tako da prati uzrast dece. Grupe su formirane prema uzrastu, sposobnosti i predznanju dece, dok su nastavni silabusi podeljeni na početne i napredne.

Programi:

Predškolsi baby – 3 i 4 godine

Predškolski mini – 5 i 6 godina

Osnovni – 7 i 8 godina

Napredni I – 9 i 10 godina

Napredni II i III – od 11 do 15 godina

 

Više informacija pročitajte na sajtu: www.beobalet.com

6,570 total views, 1 views today