BeoArt i BeoMuzika za decu

“Prvi znak inteligencije nije znanje već mašta” Albert Ajnštajn

Škola slikanja za decu BeoArt i muzička škola za najmladje BeoMuzika počinju sa radom od ove subote, 12. oktobra u prostorijama BeoCentra na Novom Beogradu.

Povodom Dečije nedelje organizovali su posebne muzičke i art promo radionice, za koje možete da se prijavite putem mejla beocentar.office@gmail.com.

BeoMuzika | 13.00 | Radionica instrumenti iz celog sveta
BeoArt | 15.00 | Likovna radionica na temu “Imam pravo”

BeoCentar teži savremenoj i profesionalnoj edukaciji sa željom da podstakne i ohrabri različito umetničko stvaralaštvo kod dece i tinejdžera. Centar podstiče, usmerava i razvija individualnost i kreativnost dece.

BeoMuzika
SUBOTA 13.30 – 14.30
BeoMuzika je savremeni muzički centar namenjen deci od 3 do 8 godina. Časovi se održavaju svake subote u trajanju od sat vremena. Mesečna članarina iznosi 4.000 dinara. BeoMuziku vodi profesorka Senka Rajšić


Razvija muzički ukus, muzičku pismenost i muzičku inteligenciju! Tu deca pevaju, sviraju i aktivno učestvuju u kulturnom životu zajednice!
Program je koncipiran tako da prati uzrasno-razvojne karakteristike dece i prilagodjen je različitom uzrastu. Kroz program deca pevaju dečije i internacionalne pesme, vežbaju i izvode različite muzičke obrasce, sviraju udaračke instrumente, igraju didaktičke muzičke igre, a stariji polaznici imaju mogućnost da se upoznaju sa različitim instrumentima kao što je: gitara, klavir, flauta i violina, te da proučavaju epohe u istoriji muzike i da upoznaju bonton ponašanja na muzičkim manifestacijama.

BeoArt
SUBOTA 15.00 – 17.00
BeoArt je centar za likovnu i primenjenu umetnost za decu od 5 do 15 godina. Časovi se održavaju svake subote u trajanju od dva i po sata, tokom kojih deca imaju predavanje, praktičan rad, kratku pauzu i voćnu užinu. Mesečna članarina iznosi 4.000 dinara. BeoArt vodi profesorka Tijana Petrović.


Program BeoArt svojim originalnim pristupom ohrabruje decu da maksimalno razvijaju maštu i kreativnost, ali istovremeno program insistira na proučavanju istorije umetnosti, analiziranju različitih umetničkih ideja, značenja, uloge i funkcije umetnosti. Na interaktivan način podstiče razumevanje umetnosti i razvoj kritičkog mišljenja. Približava deci istorijski i društveni koncept kao sredstvo za razumevanje različitih pojava i dogadjaja. Program navodi decu da stvaraju svoj praktičan umetnički rad, ali i na istraživanje i razmišljanje o umetnosti uopšte.

BeoCentar nalazi se na dobro poznatoj adresi na Novom Beogradu – Omladinskih brigada 86g kompleks WEST 65, gde se svi programi održavaju. BeoCentar odobrava 20% popusta za drugog člana porodice, kao i za pohadjanje dva različita programa.

Oktobarski upis je u toku!

11,496 total views, 2 views today