AUDICIJA ZA NOVU PREDSTAVU NA TINEJDŽ SCENI POZORIŠTA „DUŠKO RADOVIĆ“

Malo pozorište „Duško Radović“ poziva mlade uzrasta od 13 do 16 godina na AUDICIJU za učešće u predstavi na Tinejdž sceni, u subotu 4. jula i u subotu 11. jula u 12 sati u Malom pozorištu „Duško Radović“ (Aberdareva 1).

Probe predstave održavaće se u Malom pozorištu „Duško Radović“ u toku avgusta meseca, a premijera predstave u novembru 2020. godine nakon čega će biti izvođena u okviru redovnog repertoara Tinejdž scene „Radović“.

Za audiciju nije potrebna prethodno pozorišno iskustvo, a od učesnika se očekuje samo spremnost na razgovor i malo mašte. Dobrodošlo je ali ne obavezno poznavanje muzičkih instrumenata i kompjuterskih tehnologija!

Svi zainteresovani mogu se prijaviti slanjem podataka (ime, prezime, godište i kontakt telefon) na jelena@malopozoriste.co.rs ili 069 2360 057.

O PREDSTAVI

Polazi se od ideje građenja utopije ili savršenog društva iz vizure mladih uzrasta od 13 do 16 godina.

Reč je o pristupu u kojem, kao i u dokumentarnom filmu, sa kojim ima dosta sličnosti, ličnosti koje se pojavljuju na sceni, svojim pravim imenom i prezimenom, govore isključivo u svoje ime, rečenicama koje su tokom rada i pripreme predstave same izgovorile. Reč je o radioničkom pristupu pripremi predstave, koji po svojoj prirodi nije ekspreimentalan, već u okviru svog žanra isproban i strukturisan.

Da li svaki utopijski pogled u budućnost mora izgledati kao Matriks i Terminator ili poostoji mogućnost za bolji svet i plementije društvo? Za koji god odgovor se odlučite mi ćemo ga prikazati tačno onako kako ste ga zamislili.

www.malopozoriste.co.rs

3,421 total views, 1 views today