Animirani film “Fiksizi – Majstorčići” stiže u naše bioskope

Animirani film za decu “Fiksizi – Majstorčići” stiže u bioskope širom Srbije od 31. oktobra u ditribuciji “Dexin filma”. Ovaj crtani je sinhronizovan na srpski jezik, a glasove pozajmljuju: Predrag Peđa Damnjanović; Miomira Dragićević; Ivan Ivanov; Simona Ćirović; Zmaj Ognjeni Čulić; Ana Mirović; Jovana Cavnić; Lako Nikolić; Miljan Prljeta; Alek Rodić; Bojana Tušup; Kristina Bratić; Slađana Letinčić; Zoran Stojić.

Radnja filma prati grupu malih čovečuljaka – Majstorčića. Oni žive u kućnim spravama i popravljaju kvarove, a mogu ih videti samo deca. Ovaj crtani film se prvobitno prikazivao kao serija na televiziji i imao je velikog uspeha širom sveta. Ova animirana avantura je nastala po knjizi Edvarda Uspenskog.

Majstorčića ima ukupno devet: Papus, Masja i njihova deca Simka i Nolik, deka Dedus, i njihovi drugari Fajer, Igrok, Šuplja i Verta. Oni žive u kući Toma Tomasa i njegovih roditelja, sa kojima živi i baka, a društvo im pravi i grupa paukova. Kada jedan od Majstorčića nabavi posebne narukvice koje ga pretvaraju u super moćnog nevaljalca, na scenu stupaju njegovi šareni mali prijatelji, Tom Tomas i laboratorijski profesor da spasu tajnu o njihovom postojanju.

2,919 total views, 2 views today