Besplatne radionice

Prijatelji dece Beograda organizuju besplatne radionice za decu završnih razreda osnovne škole i srednjoškolce tokom januara i februara 2019. godine, pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu.

RADIONICA ILUSTRACIJE se održava u prostorijama Trgovačke škole, Hilandarska 1, u periodu od 14. do 23. januara 2019. godine, svakog radnog dana od 17 do 19 sati. Voditelj radionice je ilustrator i karikaturista Nikola Dragaš.

Prijave su otvorene do 6. januara. Prijavite se putem e-mail adrese Prijatelja dece Beograda ( prijateljidecebeograda@gmail.com ) ili u inboks stranice
i to sa OBAVEZNIM sledećim podacima:
Ime i prezime
Razred i škola
Kontakt telefon

RADIONICA GRAFIKE I EKSLIBRISA se održava u prostorijama OŠ „Vuk Karadžić“, Takovska 41, u periodu od 4. do 15. februara 2019. godine, svakog radnog dana od 11 do 14 sati. Voditelji radionice su Mirjana Kuruzović, magistar grafike i Aleksandar Kuruzović, diplomirani slikar.

Prijave su otvorene do 15. januara. Prijavite se putem e-mail adrese Prijatelja dece Beograda ( prijateljidecebeograda@gmail.com ) ili u inboks stranice
i to sa OBAVEZNIM sledećim podacima:
Ime i prezime
Razred i škola
Kontakt telefon

8,368 total views, 2 views today