📢 NOVO!!! 📢 Kurs robotike za decu

Uz LEGO EV3 Mindstorms setove deca će učestvovati u izgradnji, programiranju i upravljanju Lego robotima pametnijim, bržim i zabavnijim nego ikada. Kreativne radionice će ih naučiti kako da sastave i programiraju Lego Mindstorms EV3 robote i kako da sa njima rešavaju najrazličitije zadatke.
A i naučiće dosta 😉 
 
✨ 👫 za decu od 6 do 9 godina 👫 ✨
spreman je novi ciklus robotike sa setovima LEGO WeDo 2.0.
Ovaj kurs je za klince i klinceze koji se prvi put susreću sa programiranjem. Roboti, kao i samo programiranje su prilagođeni deci uzrasta 6 do 9 godina, a pružiće im novo iskustvo i znanje.
LEGO robotika WeDo 2.0. je program LEGO Education učenja  bazirana na STEM principu koja obuhvata 4 discipline (nauka, inženjertvo, matematika I tehnologija). Za razliku od obrazovanja koje je u školama podeljeno na predmete, STEM edukacija pristupa rešavanju problema koristeći znanje iz svih ovih područja istovremeno.
 
U cilju da svima izađemo u susret pripremljena su po 2 termina za oba kursa robotike. Jedan je u toku radne nedelje a drugi je vikendom. Vi birate jedan od ponuđenih termina. Deca dolaze 1 nedeljno po 90 minuta, a kursevi se sastoje od ukupno 16 termina.
 
 NASTAVA POČINJE 24.02. 
 
☎ Pozovite još danas kako biste rezervisali željeni termin 064 22 22 152
🏣Stari Grad, Cara Dušana 48 i
🏣 Dedinje, Bulevar Kneza Aleksandra Karađorđevića 74
⌚jednom nedeljno dvočas – 90 minuta (ukupno 16 dvočasa)
 
Za više informacija posetite www.centarlanos.rs

10,561 total views, 4 views today